Web Analytics Made Easy - Statcounter

وام کارآفرینی برای زنان سرپرست خانوار، تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج نیازی به استعلام تسویه مالیاتی ندارد، راه‌اندازی دانشکده زن و خانواده در دانشگاه تهران، عزم دولت برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، ازدواج پایدار باعث افزایش جمعیت می‌شود دربسته خبری زنان ایمنا بخوانید.

به گزارش خبرنگار ایمنا، انسیه خزعلی، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه معاونت بانوان نقش ستادی دارد، اظهار کرد: سعی می‌کنیم تا جایی که امکان دارد قوانین را به نفع بانوان اصلاح کنیم و هر موردی که فکر می‌کنید در قسمت تسهیلات، حمایت‌های خاص به‌ویژه برای بانوان سرپرست خانوار یا خودسرپرست وجود دارد را به‌صورت کتبی ارائه دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: موضوع صندوق ضمانت تصویب‌شده و از ماه آینده اجرایی می‌شود و خانم‌های سرپرست از ماه آینده می‌توانند وام کارآفرینی تا سقف یک‌صد میلیون تومان دریافت کنند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده بابیان اینکه مراحل مختلف حمایتی از بانوان سرپرست خانواده در دست اقدام وجود دارد، گفت: این دسته از بانوان هم می‌توانند نظرات خود را در این زمینه به ما منتقل کنند تا اقدامات لازم صورت گیرد.

تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج نیازی به استعلام تسویه مالیاتی ندارد

به گزارش سازمان مالیاتی کشور، در نامه داوود منظور به علی صالح‌آبادی، رئیس‌کل بانک مرکزی آمده است: همان‌گونه که مستحضرید، بر اساس ماده (۱) ضوابط اجرایی تبصره یک ماده ۱۸۶ قانون مالیات‌های مستقیم که توسط این سازمان و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین گردیده است، اشخاص حقوقی در هنگام اخذ تسهیلات از مبلغ پنج میلیارد ریال و بالاتر و اشخاص حقیقی (صاحبان مشاغل) در هنگام اخذ تسهیلات از مبلغ دو میلیارد ریال و بالاتر مشمول حکم تبصره (۱) ماده (۱۸۶) قانون مالیات‌های مستقیم و ضوابط اجرایی آن است.

در نامه تصریح‌شده است: به‌قرار اطلاعات واصله، با توجه به افزایش سقف تسهیلات ازدواج، این تسهیلات نیز مشمول سقف مذکور در ماده (۱) ضوابط اجرایی فوق‌الذکر شده است. با عنایت به اینکه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج صرفاً به‌منظور تشویق به ازدواج و تهیه لوازم اولیه زندگی مشترک و بدون توجه به فعالیت شغلی زوجین پرداخت می‌شود، لذا تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج مشمول حکم تبصره یادشده نیست.

منظور افزود: طبق این نامه، با عنایت به توضیحات فوق، خواهشمند است به‌منظور تکریم ارباب‌رجوع و جلوگیری از مراجعات غیر ضرور دستور فرمائید از ارسال استعلام مالیاتی موصوف برای متقاضیان تسهیلات ازدواج، به این سازمان خودداری شود.

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور در نامه‌ای به رئیس‌کل بانک مرکزی اعلام کرد: رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور در نامه‌ای به رئیس‌کل بانک مرکزی اعلام کرد: تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج مشمول حکم تبصره یک ماده ۱۸۶ قانون مالیات‌های مستقیم نیست و بانک‌ها از ارسال استعلام مالیاتی برای متقاضیان وام به سازمان مالیاتی خودداری کنند.

دانشکده زن و خانواده در دانشگاه تهران راه‌اندازی می‌شود

تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه تهران و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به امضای سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه و انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور رسید.

مشارکت درراه‌اندازی دانشکده زن و خانواده در دانشگاه تهران، تعریف طرح‌های کاربردی و توسعه‌ای با محوریت قراردادهای پژوهش کاربردی، حمایت از ظرفیت‌های پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری دانشجویان دانشگاه تهران جهت طرح‌های کاربردی و فراهم کردن امکان بهره‌برداری از مراکز و تجهیزات آموزشی و پژوهشی، مؤسسات و آزمایشگاه‌ها و استفاده از منابع علمی و کتابخانه‌های متعلق به طرفین ازجمله محورهای همکاری مشترک دانشگاه تهران و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری است.

هم‌افزایی در توسعه دوره‌های آموزشی مهارت محور، همکاری و مشارکت در برگزاری دوره‌های کارآموزی، نشست‌های تخصصی و همایش‌های علمی؛ اجرای طرح‌های ارزش‌آفرین در راستای جوانی جمعیت، استفاده از ظرفیت فرصت مطالعاتی اعضای هیئت‌علمی با موضوعات مرتبط با پژوهش‌های موردنیاز معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و ایجاد بانک اطلاعاتی مسائل، مشکلات و توانمندی‌های زنان فارغ‌التحصیل دانشگاهی از دیگر محورهای این تفاهم‌نامه است.

دولت سیزدهم عزم جدی برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار دارد

انسیه خزعلی، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در سلسله نشست‌های بررسی وضعیت زن و خانواده تحت عنوان «زنی برای زمان» در محل باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران اظهار کرد: برخی زنان سرپرست خانوار وضعیت مناسبی ندارند وزنان بد سرپرست وضعیت نامناسب‌تری دارند و برخی سرپرستان آن‌ها نه‌تنها از آنان حمایت نمی‌کنند که مشکلات آنان را دوچندان می‌کنند.

وی افزود: آمار غیررسمی حاکی از آن است که نزدیک به شش میلیون زن سرپرست خانوار داریم و این در حالی است که پیشتر و اوایل برنامه ششم این بانوان سه میلیون نفر بوده‌اند و در این مدت برخی زنان خودسرپرست هم به این افراد اضافه‌شده‌اند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده بابیان اینکه رئیس‌جمهور مردمی همت جدی برای اجرای برنامه جامع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار دارد، تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه تدوین برنامه جامع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار به عهده معاونت زنان و خانواده گذاشته‌شده که تا اواخر دولت دوازدهم چنین چیزی به سرانجام نرسید این برنامه باید در هیئت‌وزیران تصویب می‌شد و سپس به تصویب مجلس می‌رسید که در روزهای آخر از مجلس خواسته‌شده بود که نسبت به حذف مرحله آخر موافقت کند که مجلس چنین کاری نمی‌کند.

وی اضافه کرد: دولت سیزدهم ضمن تشکیل کارگروهی تخصصی طی چند ماه برنامه جامعی را تدوین و به هیئت دولت تقدیم کرد. در این برنامه برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار چهار مقوله آموزش، مشاوره، اشتغال و حمایت‌های رفاهی دیده‌شده و ۱۴ گام برای آن پیش‌بینی‌شده است. همچنین کارآفرینانی که زنان سرپرست خانوار را تحت پوشش قرار دهند، شناسایی کردیم و قرار است تا چهار سال این زنان را حمایت کنند و کار را دنبال می‌کنیم و تأکیدداریم که باید کارآفرین زن باشد.

خزعلی بابیان اینکه یکی از مشکلات زنان سرپرست خانوار نبود ضامن برای تسهیلات اشتغال‌زایی است، گفت: به همین منظور و برای ضمانت تسهیلات زنان سرپرست خانوار در ستاد ملی زن و خانواده صندوق ضمانت زنان سرپرست خانوار با ۵۰ میلیارد تومان تودیع به تصویب رسید و قرار است این تسهیلات به ۱۰۰ میلیارد تومان برسد.

ازدواج پایدار باعث افزایش جمعیت می‌شود

انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در همایش ایران جوان و نخستین آئین تجلیل از مؤثران عرصه جمعیت، اظهار کرد: یکی از برنامه‌های معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ارائه مشاوره چهار سال اول زندگی برای زوجین است. امیدوارم تمامی مؤثران جمعیت بر این مسئله متمرکز شوند.

وی ادامه داد: ما حمایت‌کنندگان از فعالان عرصه جمعیت که درراه شادابی ایران اسلامی تلاش کردند و با تمام وجود وارد این مسیر شدند، هستیم. همچنین فعالان مردمی عرصه جمعیت کنشگران حقیقی هستند و باید بر دو نکته تأکید کنند. اول آنکه بتوانیم سبک زندگی را آن‌گونه که شایسته ایران اسلامی است ترویج کنیم.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تصریح کرد: در این سبک پرهیز از فردگرایی، فرهنگ برای دیگری زندگی کردن، برای دیگری از مصالح خود گذر کردن و غیره در جامعه رشد می‌کند و به‌تبع آن میزان ازدواج در جامعه افزایش پیدا می‌کند و فرزند آوری نیز در جامعه به ارزش تبدیل و جمعیت کشور از خطر حفظ می‌شود.

ارائه مشاوره حقوقی به زنان و خانواده‌های بی‌بضاعت در کلینیک حقوقی خانواده

مرضیه سرائیان، رئیس کمیسیون بانوان کانون وکلای دادگستری استان اصفهان در آئین گشایش کلینیک تخصصی حقوقی خانواده: اظهار کرد: بنا بر آئین‌نامه کمیسیون بانوان کانون وکلای دادگستری استان اصفهان، یکی از اهداف مهم این کمیسیون ارتقای دانش حقوقی و اجتماعی برای زنان است، به همین جهت این کمیسیون اقدام به تأسیس کلینیک تخصصی حقوقی خانواده کرد.

وی افزود: در مهرماه سال گذشته، پس از تلاش‌های کارگروه تخصصی و به همت کمیسیون بانوان کانون وکلای دادگستری استان اصفهان، تفاهم‌نامه چهارجانبه‌ای در راستای آموزش، ارتقا و ترویج حقوق خانواده و بانوان بین دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان، دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری اصفهان و کانون وکلای دادگستری استان اصفهان منعقد شد.

رئیس کمیسیون بانوان کانون وکلای دادگستری استان اصفهان ادامه داد: از مهم‌ترین موضوعات این تفاهم‌نامه و اهداف راه‌اندازی کلینیک تخصصی حقوقی خانواده ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره حقوقی به زنان و خانواده‌های بی‌بضاعت بوده است.

وی اضافه کرد: در کلینیک تخصصی حقوقی خانواده در کنار خدمات رایگان روانشناسی و مشاوره حقوقی، کارگاه‌ها و جلسه‌های آموزشی باهدف ارتقای مهارت‌های زندگی و خودآگاهی حقوقی با حضور وکلا و روانشناسان بالینی برگزار می‌شود.

سرائیان گفت: این کلینیک مستقر در ساختمان فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، واقع در مجتمع امیرکبیر است که به‌عنوان اولین مرکز تخصصی حقوقی راه‌اندازی شده است و قرار است به‌زودی مراکز دیگری در شهر اصفهان با همکاری استانداری و شهرداری اصفهان تأسیس شود.

وی اظهار کرد: بی‌شک ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره‌های حقوقی به اقشار مختلف مردم به‌ویژه خانواده‌ها وزنان بی‌بضاعت می‌تواند نقش مهمی در حفظ کیان خانواده و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی همچون خشونت علیه زنان داشته باشد.

کد خبر 583524

منبع: ایمنا

کلیدواژه: زنان زنان سرپرست خانوار معاون زنان و خانواده رییس جمهور اشتغال زنان معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده امنیت زنان زنان شاغل معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری توانمندسازی زنان حمایت از زنان سرپرست خانوار بسته خبری زنان زنان کار آفرین مشارکت زنان طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار اشتغال زایی زنان سرپرست خانوار امور زنان و خانواده معاونت زنان ریاست جمهوری حمایت از زنان و خانواده شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار کلینیک تخصصی حقوقی خانواده تسهیلات قرض الحسنه ازدواج دانشگاه تهران زن و خانواده انسیه خزعلی راه اندازی بانک مرکزی تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۱۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح دستاوردهای خراسان جنوبی از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گزارشی از دستاوردهای خراسان جنوبی از حضور در نمایشگاه توانمندی‌های ایران در تهران(اکسپو ۲۰۲۴ ) ارائه کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهدی جعفری امروز در نشست خبری به مناسبت گزارش دستاوردهای خراسان جنوبی از حضور در نمایشگاه توانمندی‌های ایران در تهران اظهار داشت: هدف اصلی ما از حضور در نمایشگاه توانمندی‌های ایران این بود که جلوه‌ای از ظرفیت‌های استان را در این نمایشگاه در معرض دید همه بازدیدکنندگان از این نمایشگاه قرار دهیم.

به گفته وی برای حضور بخش‌های مختلف استان در این نمایشگاه برنامه‌ریزی خوبی در حوزه‌های مختلف انجام شده بود تا زنجیره‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری خراسان جنوبی را در ششمین سال برگزاری این نمایشگاه که در دومین سالی بود که در  آن زنجیره‌ها توجه شده بود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: اولویت خراسان جنوبی اشتغال بر روی دو زنجیره زرشک و گوهرسنگ است که علاوه بر این دو مورد به زنجیره‌های دیگر مانند بنتونیت در سبد دوم و در سبد سوم هم در پاویون خراسان جنوبی به فرصت‌های سرمایه‌گذاری پرداخته شده بود.

وی افزود: در این نمایشگاه از کتاب 110 فرصت سرمایه‌گذاری بنام در خراسان جنوبی و کتابچه فرصت‌‌ها و ظرفیت‌های سرمایه گذاری رونمایی و بولتن‌های ادارات کل هم در هر حوزه‌ای عرضه شد که بعضی از آنها به پنج زبان دنیا ترجمه شده بود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار گفت: در این راستا کار دیجیتالی برای تولید محتوا هم انجام شد. باید ظرفیت‌های بازار پسندی خارجی تولیدات خود را شناسایی کنیم و اگر می‌خواهیم بازار صادراتی خوبی داشته باشیم باید از دانش بنیان‌ها در تولید محصولات خود استفاده کنیم. یکی از اهداف سرمایه‌گذاری در حوزه گوهرسنگ منطقه ویژه اقتصادی استان است.

وی با بیان اینکه باید با دانش‌بنیان کردن تولید، سهم صادراتی خود را در حوزه گوهرسنگ و زرشک افزایش‌دهیم، خاطرنشان کرد: 110 مذاکره تجاری بین بخش‌های دولتی و خصوصی، خصوصی و خصوصی و دولتی و دولتی در غرفه خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران انجام شد. 21 هیئت تجاری خارجی از کشورهای چین، ارمنستان، روسیه، آفریقای جنوبی، ترکمنستان، ازبکستان، عراق و ... از غرفه خراسان جنوبی در این نمایشگاه بازدید کردند.

جعفری تصریح کرد: 55 درصد هیئت‌های تجاری بازدیدکننده از غرفه استان در حوزه محصولات مزیت دار خراسان جنوبی بودند که 25 درصد آنها در زمینه گوهرسنگ‌ها و بقیه  در دیگر زمینه‌ها درخواست‌هایی داشتند. هفت تفاهم‌نامه  هم در حوزه‌های مختلف در غرفه خراسان جنوبی امضاء شد که مهمترین آنها در حوزه گوهر سنگ بود که با وزارت صمت این تفاهم‌نامه منعقد شد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی تاکید کرد: مسئول نمایندگی وزارت امور خارجه در خراسان جنوبی با معرفی گروه‌های تجاری بسیار خوب و دعوت آنها به غرفه استان و همچنین همکاری در زمینه‌های مختلف مربوط به برگزاری این نمایشگاه پرتوان ظاهر شد و کار شاخصی در این زمینه انجام داد. خراسان جنوبی در حوزه زنجیره‌ها در بخش فیزیکی به مرحله قابل قبولی رسیده و به طور مثال در حوزه زرشک 55 درصد کارها در استان انجام می‌شود.

به گفته جعفری در حال حاضر از همه سهم صادرات ایران، تنها 5 صدم صادرات  در زمینه گوهرسنگ است، البته جواهرسازان خراسان جنوبی به تازگی برای استفاده از سنگ‌های قیمتی استان اقدام کرده‌اند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی از شخصیت‌های چون وزیر جهاد کشاورزی، وزیر کشور و رئیس سازمان امور استخدامی کشور و تعدادی از معاونان وزرا و...به عنوان تعدادی از افرادی یاد کرد که از غرفه خراسان جنوبی بازدید کردند. 40 شرکت و 60 فعال اقتصادی خصوصی خراسان جنوبی در این نمایشگاه حضور داشتند.

انتهای پیام/ 251

دیگر خبرها

  • اختصاص زمین به خانوار‌های حائز شرایط جوانی جمعیت
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • تشریح دستاوردهای خراسان جنوبی از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض دولت برای آتش‌سوزی شفت
  • توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده